75935
11:41 21.022019

Мукачево долучилося до Проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія»

Життя 3862

Сьогодні Мукачівський міський голова Андрій Балога та керівник проекту Менежмент Сістемс Інтернешнл МSI п. Лоренс Хелд підписали меморандум про взаєморозуміння між Мукачівською міською радою та Менеджмент Сістемс Інтернешнл, (Management Systems International) щодо надання міжнародної технічної допомоги в рамках Проекту міжнародної технічної допомоги «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія»

Проект реалізується відповідно до угоди між урядом України та урядом Сполучених Штатів Америки про гуманітарне і техніко-економічне співробітництво за підтримки USAID. Покликаний сприяти систематичним та ефективним урядовим антикорупційним комунікаціям та зниження толерантності до корупції в суспільстві.

Мукачево отримає в рамках проекту фахові пропозиції щодо оцінки потреб та надання відповідних експертних послуг задля досягнення спільно визначених результатів. Буде проходити навчання та розвиток спроможностей у сферах антикорупції та комунікації та впроваджуватиметься комунікаційна підтримка антикорупційних ініціатив.

Партнери планують надати місту фахову оцінку системи інституційної доброчесності, допоможуть з функціонуванням уповноваженого підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції, з розробкою та впровадженням антикорупційних кампаній, інформує Мукачівська міськрада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах