74855
18:41 6.022019

Зимова правнича школа тиждень працюватиме на Міжгірщині

Життя 2266

На високогірній туристичній базі «Едельвейс» Європейського університету у вівторок стартувала ІХ Всеукраїнська зимова правнича школа. Цей традиційний захід щорічно організовують Координаційна рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції спільно з Європейським університетом та за підтримки Мінюсту.


На активних студентів-юристів, керівників та актив юридичних клінік, членів студентського самоврядування юридичних навчальних закладів, молодих юристів та адвокатів з різних куточків України упродовж тижня чекають теоретичні та практичні майстер-класи від відомих юристів та професійних тренерів з особистого розвитку, гірськолижний відпочинок, екскурсії та неформальне спілкування.
У відкритті школи взяли участь очільники Закарпатської юстиції Євген Когутич та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової   Василь Попадинець. Є.Когутич розповів про реформування   органів державної виконавчої служби, пенітенціарної системи, системи пробації, безоплатної правової допомоги, системи реєстрації в Україні та ряду інших напрямків роботи Мін’юсту.  В.Попадинець ознайомив присутніх із системою безоплатної правової допомоги та діяльністю центрів та бюро на Закарпатті.

Також фахівці розповіли  майбутнім юристам про   можливість пройти стажування в органах юстиції та центрах правової допомоги та запросили долучатися до реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!».

Є.Когутич та В.Попадинець разом із проректором з навчально-виховної роботи «Європейсьокго університету»  А.Бутенком та головою Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України Євгеном Которобаєм   обговорили перспективи подальшої співпраці в рамках реалізації проекту «Я маю право!» та діяльності Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції, інформують у Регіональному центрі з надання БВПД у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах