72621
15:23 28.122018

У Тячеві відкрили оновлений сервісний центр МВС

Життя 2468

У м. Тячів відкрили оновлений сервісний центр МВС за адресою: м. Тячів, вул. Промислова, 6 а, де можна тепер швидко зареєструвати авто, замінити необхідні дані в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу або ж замінити посвідчення водія. Усі послуги займатимуть від 30 хвилин до 2 годин. Центр працює без обідньої перерви, понеділок та неділя – вихідні дні.

У сервісному центрі працюють 4 адміністратори у відкритому сучасному опен-спейсі. Новий центр оснащений електронною чергою, електронним інформаційним боксом, також тут є планшет для оцінки якості надання послуг і веб-камера, за допомогою якої на сайті Головного сервісного центру МВС в онлайн-режимі можна переглянути процес обслуговування і завантаженість центру. На прилеглій до адміністративної будівлі території облаштовано майданчик з якісним освітленням для проведення експертного огляду транспортних засобів, паркувальні місця для відвідувачів.

Це вже 3-ій оновлений сервісний центр МВС в Закарпатті, найближчим часом плануємо відкриття ще 3 оновлених сервісних центрів в Закарпатській області.

Нагадаємо, що 21 грудня 2018 року в Україні запрацював Електронний кабінет водія. Відтепер кожен може дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, перевірити й оплатити адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах