70551
11:19 5.122018

Кращі з кращих: «чемних» закарпатців відзначили в столиці

Життя 2203

У Києві нагородили платників податків, які брали участь і стали переможцями в конкурсі «Сумлінні платники податків-2017». Як відомо, серед переможців – 6 закарпатських платників, що принесли області друге місце за кількістю сумлінних платників податків по Україні. Зокрема, це Фермерське господарство «Коник», ТОВ «Проектно-будівельний комплекс», ДП «Санаторій шаян» ЗАТ Лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця», ТОВ «Інтер-каштан», ТОВ «Прогрес-С» та СП у формі ТОВ «Д’юті Фрі Трейдінг», які отримали Дипломи та унікальні статуетки конкурсу.

Участь в нагородженні взяли: Олексій Петріченко, начальник ГУ ДФС у Закарпатській області та Марта Волощук, голова ради Територіального відділення Асоціації платників податків у Закарпатській області.

Асоціація платників податків України також нагородила Почесною грамотою Олексія Петріченка з нагоди 20-річчя від Дня заснування ВГО «Асоціація платників податків України» за співпрацю у справі захисту прав та законних інтересів платників податків, підтримку та активну участь у заходах, що проводяться Асоціацією, сприяння підвищенню рівня знань та зростанню соціального престижу українського платника податків, повідомила “Карпатському об’єктиву” ДФС у Закарпатській області.

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах