70539
10:19 5.122018

Серед зими Закарпатський драмтеатр розпочав проект «Весна»

Життя 2833

В Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв здійснює постановку новорічної казки молодий київський режисер Микола Бабин. Він є керівником київської театральної студії «ВІК» і засновником оригінального творчого проекту «Весна», який працює вже третій сезон.

Ідея проекту – неформальні зустрічі з провідними фахівцями театру. Адже завжди цікавими є контексти створення мистецьких явищ. В рамках проекту «Весна» вже відбулися понад тридцять зустрічей з відомими театралами України. Зокрема, з режисерами Дмитром Богомазовим, Станіславом Мойсеєвим, Віталієм Малаховим, акторами Риммою Зюбіною, Богданом Бенюком, драматургом Наталією Ворожбит.

Працюючи в Ужгороді, Микола Бабин запалився ідеєю розповісти і про закарпатське театральне середовище. Адже головна родзинка цих творчих зустрічей полягає в тому, що вони записуються на відео і виставляються в Інтернеті.

Перша закарпатська зустріч в рамках проекту «Весна» відбулася директором найбільшого театру Закарпаття Василем Марюхничем та його заступником із творчих питань, актором Любомиром Гелясом.

У середу, 5 грудня, о 16.00 на малій сцені Закарпатського муздрамтеатру гостем Миколи Бабина стане український журналіст, письменник і драматург та керівник літературно-драматургічної частини театру Олександр Гаврош. А вже 7 грудня учасником проекту «Весна» буде провідний актор театру Олександр Мавріц.

Вхід на проект «Весна» вільний.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах