70420
15:51 3.122018

Мама 3-річного Виноградова Даніїла із Закарпаття просить допомогти у лікуванні сина

Життя 4667

Мама 3-річного Виноградова Даніїла із Закарпаття просить добрих людей допомогти в лікуванні її маленького сина.

Даня страждає жахливою хворобою – “Хвороба Крона уражена кишковою непроходимістю”, також у дитини непереносимість лактози й глютену, він носій ЦВМ інфекції.

Цією жахливою хворобою Данічка страждає з 6 місяців, і до цього часу мама з сім’єю старалися справлятися своїми силами, і, здавалося, все потрошку налагоджується, але в їхню домівку знов постукала страшна біда. У Дані сталася велика кровотеча, через що він негайно був перевезений реані-мобілем до м. Київ в Охмадит. Після колоноскопії і фіброгастро в операції було відмовлено, адже оперувати з запаленим кишківником це означало миттєва смерть, .ак як вінн одразу б лопнув. Тому лікарями було приняте рішення поставити зонд в попу і капати протизапальне. Мамі було сказано, що є лише 3% шансів, що Даня виживе, сказали молитися і чекати чуда. І чудо сталося, Даня вижив.

І для того аби Даня знов радував свою матусю посмішкою, мати- одиначка просить допомогти зібрати кошти для лікування за кордоном. Наразі вони знаходяться у клініці в Австрії. Дуже жаль, що життя і наша держава змушує нас самостійно боротися за здоров’я своїх близьких. Так і Наталя бореться за свого синочка. Допоможім Дані отримати шанс на щасливе та здорове дитинство. Мама просить підтримати її та Данічку, будь-яка допомога – це великий крок до перемоги.

Сума збору до винесення кінцевого діагнозу австрійськими лікарями становить 300 тис. грн.

Номер рахунку в банку для переказу в валюті чи з інших банків – 29244825509100

Карта Приват Банк: 5168 7573 7184 2792

Виноградова Наталія

МФО 305299

ЄДРПОУ 14360570

Більше новин про перебіг лікування Дані, а також всі необхідні документи для підтвердження хвороби можна отримати в групі збору коштів у Фейсбуці.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах