69308
08:50 22.112018

Свалявські рятувальники навчають населення пожежній грамоті

Життя 2780

З приходом холодів та початком опалювального сезону співробітники оперативно-рятувальної служби Закарпаття спрямовують свої зусилля на попередження пожеж та загибелі людей на них у житловому секторі.

Так, 20 листопада представники Свалявського районного відділу, спільно з правоохоронцями, представниками соціального захисту та працівниками Свалявського РЕМ провели пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора в с. Стройно.

Фахівці ДСНС навідались до домівок місцевих мешканців та провели з ними профілактичні бесіди. Також, провели роз’яснювальну роботу серед вихованців дошкільного та загальноосвітнього навчальних закладів. І дорослим і малим рятувальники розповідали про безпеку під час експлуатації пічного опалення та правильність користування із обігрівальними та іншими побутовими приладами. Також рятувальники здійснювали огляд стану пожежної безпеки у помешканнях громадян, одночасно звертаючи увагу власників на стан та влаштування пічного опалення у помешканнях.

Для наочної пропаганди працівники ДСНС вручали громадянам інформаційні листівки з правилами безпечного поводження у побуті та на вулиці, повідомляє “Карпатському об’єктиву” У ДСНС України у Закарпатській області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах