68218
10:46 8.112018

Мукачівський зразковий театр «Росинка» здобув Гран-прі Міжнародного театрального фестивалю в Грузії

Життя 3246

Надзвичайно приємна новина для нас мукачівців! Вчора стали відомі результати І Міжнародного театрального фестивалю “Golden Mandarin” – за підсумками якого, юні актори зразкового театру “Росинка” Мукачівської дитячої школи мистецтв №2 (керівник Вероніка Тищук), стали володарями Гран-прі!

Зазначимо, що зразковий театр “Росинка” з 3 по 8 листопада перебуває у м. Батумі (Грузія), де приймає участь у Міжнародному театральному фестивалі “Golden Mandarin”. Професійна майстерність учасників “Росинки”, їх активність, вміння розкрити творчий потенціал та донести власну ідею до глядача, вже неодноразово були відмічені театральним журі. І на цей раз чергова перемога — Гран-прі за театральний перфоманс “Обирати ВАМ”! Ми надзвичайно пишаємося успіхом наших талановитих дітей, щиро вітаємо з чудовим творчими здобутками та висловлюємо вдячність викладацькому складу “Росинки” за професійну підготовку юних акторів.

Окрема подяка міському голові та депутатському корпусу Мукачівської міської ради від учасників за допомогу й підтримку — виділені 98 тисяч гривень з міського бюджету на премію учасникам театрального колективу, повідомила Мукачівська міськрада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах