68011
18:52 6.112018

Ужгородців закликають проголосувати за «Місто щасливих дітей»

Життя 2691

Організувати неймовірний захід для всіх дітей Ужгорода вирішили в громадській організації “Щасливі діти”. Маючи майже чотирирічний досвід проведення різних заходів для дітей та підлітків, в тому числі і форуму-фестивалю “Місто щасливих дітей” у червні 2017 року, активісти створили концепцію масштабного заходу і подали проект на підтримку ініціативи “Громадський бюджет Ужгорода”. Цього разу захід вирішили назвати так само: форум-фестиваль “Місто щасливих дітей”, однак кількість локацій та активностей суттєво збільшена.

За задумом, форум-фестиваль буде проведено у Боздоському парку. “Ярмарки та фестивалі в Ужгороді зазвичай не передбачають насиченої інтелектуально-творчої програми для дітей. Більшість з них можна охарактеризувати “комерційний захід зі складовою “пиво, дим, шашлики”. Ми пропонуємо альтернативу. 1 червня Боздоський парк перетвориться на гостинне «місто» з справжніми «вулицями» та насиченою інтелектуально-творчою, просвітницькою, екологічною, науково-технічною, спортивною та розважальною програмами. Форум-фестиваль – простір, де діти стають щасливішими, розкривають таланти, навчаються новому, занурюються у світ спорту та творчості, знаходять друзів. Для батьків працюватиме лекторій з тренінгами від найкращих психологів і педагогів Ужгорода. Тут важливі сімейні цінності, повага і толерантність”, — йдеться в описі до проекту. Для наймолодших учасників буде спеціально облаштована безпечна локація «Провулок мацьопинський», а поруч — локація «Матусина творчість». Ще важливий “провулок” — «Лекторій» — це інтелектуально-просвітницька локація для батьків, де психологи, педагоги проведуть тренінги та лекції на важливі теми. Захід матиме і благодійну складову, адже на території діятимуть «Мамині кав’ярні» та «Безпрограшна лотерея».

Передбачається, що у форумі-фестивалі візьмуть участь понад 4000 дітей та їхні батьки. Усі активності — абсолютно безкоштовні для гостей свята.

Детально про ідею і проект, що зареєстрований під №7, можна прочитати за посиланням. Не забудьте натиснути “Детальніше”, аби дізнатися всю інформацію.

Голосування триватиме до 18 листопада. Зробити це можна двома способами:
– у ЦНАПі Ужгородської міської ради (1 поверх), маючи при собі паспорт та заповнивши бюлетень для голосування;
– через електронну систему https://uzhgorod-budget.e-dem.in.ua/, обравши для реєстрації та входу у систему Національний банк України (для власників карток «Ощадбанку»), «Приватбанк» або ж увійшовши за допомогою електронного цифрового підпису.

Як саме голосувати онлайн, можна дізнатися з відео: https://www.youtube.com/watch?time_continue=118&v=H0cJLEaQjZ8

Але реалізація проекту можлива лише за умови активної підтримки ужгородців. Саме завдяки голосам містян в Ужгорода з’явиться можливість започаткувати традиційний масштабний іміджевий захід з якісним інтелектуально-творчим, пізнавально-розважальним змістом. Долучайтеся до формування нової культури якісного сімейного дозвілля “без пива, диму, шашликів”.

Прес-служба ГО “Щасливі діти”

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах