67934
10:57 6.112018

Дебют в мистецтві: молода художниця презентує свій доробок в Мукачеві

Життя 2218

Персональна виставка молодої закарпатської художниці Яни Магей відкрилася в Мукачеві.

Народилася юна мисткиня в смт Дубове Тячівського району Закарпаття в 1996 році. Навчалася в Закарпатській академії мистецтв, яку закінчила у 2017 році, й одразу почала навчати образотворчому мистецтву дітей у художній школі рідного селища. Працює молода мисткиня в різних жанрах, є учасницею численних колективних районних та обласних виставок, впродовж року (наприкінці 2017 та у 2018-му) тричі брала участь у всеукраїнських експозиціях.

У One Space Яна презентувала на розсуд широкого глядача свою першу персональну виставку під назвою «Колірний акорд». В експозиції представлені 8 робіт, в основному, це пейзажі та натюрморти, декоративні твори, виконані в олією.

Усі презентовані полотна виконані з натури або нa пленерах: «Я хочу показати в своїх роботах красу живопису, навколишнього світу, гармонію кольору. Роботи декоративні. Я не прагну передати реальний світ. Я зображую так, як відчуваю, свої враження від побаченого. Сподіваюся, ви теж отримаєте трошки тепла і такого яскравого настрою від моїх робіт», – зазначає художниця.

Триватиме виставка до 29 листопада, тож усі бажаючі мають достатньо часу, щоб познайомитися з новим мистецьким обличчям Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах