67760
21:31 2.112018

В Ужгороді з професійним святом вітали залізничників

Життя 4791

Сьогодні в Ужгороді відбулися урочистості з нагоди Дня залізничника України, який відзначаємо днями, 4 листопада.

У залі обласного театру ляльок «Бавка» зібралися ветерани та працівники залізничної галузі, зокрема Ужгородської дирекції залізничних перевезень, члени їхніх сімей.

Присутніх привітали перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, голова Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці Ярослав Афтанас, начальник виробничого підрозділу «Ужгородської дирекції залізничних перевезень» регіональної філії «Львівська залізниця» Андрій Помоз, заступник директора регіональної філії «Львівська залізниця» Ігор Батюшин, колишній очільник Ужгородської дирекції залізничних перевезень Олександр Єфименко.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв у вітальному слові, зокрема, відзначив: «Щиро дякую працівникам цієї галузі, які щоденно забезпечують безперебійну доставку вантажів та пасажирів. Звертаюся до керівників Львівської залізниці, щоб не забували про Закарпаття – збільшили кількість поїздів, особливо в період свят. Переконаний, завдяки «Укрзалізниці» зможемо налагодити сполучення з сусідніми країнами, зокрема з Угорщиною та Словаччиною».

Також Богдан Євстафійович від імені юних ужгородців та їх батьків подякував за роботу дитячої залізниці, яка є однією з родзинок обласного центру, улюбленим місцем багатьох поколінь мешканців міста над Ужем.

Згадали на святі і про важливість міжнародних залізничних перевезень. На сцені виступили також начальник Дебреценської дирекції залізничних перевезень Андраш Руснак та заступник начальника Кошицької дирекції залізничних перевезень Ян Міжейко.

Відзначили кращих працівників цієї галузі і побажали здоров’я та сил для подальшого безперебійного функціонування залізничного транспорту.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини