6733
09:20 30.052016

Випускний бал у Хусті: квіти, вишукані наряди та прощальний вальс.ФОТО

Життя 12208

Майже в кожному сімейному альбомі дбайливо зберігаються світлини особливого дня – свята прощання зі школою. Випускний бал – хвилююча та незабутня мить у житті кожної людини, до якої довго та дбайливо готується кожен школяр і яка, на жаль, дуже швидко минає.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

28 травня 219 випускників хустських «альма-матер» прощалися з рідними навчальними закладами, у стінах яких провели довгих 11 років.

Молоді, вродливі, елегантні та життєрадісні вчорашні одинадцятикласники святкували закінчення студіювання наук у загальноосвітніх учбових установах. Витончені красуні у нарядних сукнях та юнаки у стильних костюмах із краватками танцювали на головній площі міста над Тисою свій останній шкільний вальс.

Їх вітали керівництво Хуста та навчальних закладів, знайомі, друзі, а також маленькі танцюристи одного з дитсадків та просто містяни, які прийшли розділити свято разом зі школярами.

З добрими дружніми настановами до присутніх на зібранні звернулися

начальник управління освіти, релігій та у справах національностей Василь Мочарник та перший заступник Хустського міського голови Іван Фетько.

Від імені вчителів учасників урочистого дійства привітала вчителька СШ №3 Марта Анишинець, від імені батьків виступила мама учня ЗОШ №4 Аліса Мітру, а від імені випускників – медалістка ЗОШ №2 Роза Шевченко.

Відтак наступила найочікуваніша мить – вручення медалей найталановитішим учням, а їх у цьому році в Хусті 10 золотих та 6 срібних.

Після цього одинадцятикласники Хустської СШ №3 виконали вальс, зачарувавши граціозним танцем усіх присутніх на дійстві. Згодом до них долучилися й інші школярі, батьки та вчителі.

Після закінчення урочистої частини на випускників чекало благословення в церквах та вручення атестатів у школах.

Марина АЛДОН, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини