67305
09:44 29.102018

Редакторів закарпатських медіа запрошують до дискусії за кавою

Життя 3209

Українська Асоціація Медіа Бізнесу запрошує редакторів місцевих медіа, представників бізнесу та об’єднаних територіальних громад Закарпатської області на дискусію за кавою «Нові точки взаємодії місцевих медіа та об’єднаних громад».

Сьогодні «зірковий час» для місцевих медіа. Зараз саме час для того, щоб прискорити розвиток громад та територій, щоб місцеві підприємці легше та швидше знаходили позитивні приклади розвитку бізнесу, щоб мешканці бачили, що те, що вони роблять – покращує їхнє життя в рамках впровадження, в першу чергу, реформи децентралізації. Щоб це відбувалося швидше, місцеві ЗМІ та громадськість, влада та бізнес мають змінити формат взаємодії. Самі ж місцеві ЗМІ повинні стати справжніми медіа громад – тобто платформами, де буде відбуватися обговорення складних місцевих проблем, а також «зустрічі» для обговорення пропозицій, ідей, новин, тощо.

Наприклад, під час дискусії в м. Кременчук, Ісаєв Юрій, радник з питань комунікації Полтавського ЦРМС, відзначив: «Мені сподобалось, що у колег вже напрацьовані певні механізми співпраці для створення бюлетенів ОТГ: від допомоги з коректурою до «газети під ключ». Побачити як відбувалась дискусія Ви можете за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=_ePuWnwjYh8

Українська Асоціація Медіа Бізнесу запрошує редакторів місцевих медіа, представників бізнесу та об’єднаних територіальних громад Закарпатської області на дискусію за ранковою кавою про те, як саме вони можуть об’єднати зусилля та сприяти економічному і суспільному розвитку своїх громад і кожного її мешканця, повідомив «Карпатському об’єктиву» прес-центр Закарпатської ОДА.

Захід відбудеться в містах:

Хуст – 7 листопада 2018 року,

Ужгород – 6 листопада 2018 року.

Форма для реєстрації міститься за наступним посиланням:

https://goo.gl/forms/qWMlTF25cMsrSbJx2

Тривалість дискусії – 2 години.

Головний напрямок діалогу – ділитися знаннями та знаходити рішення для співпраці, вигідної та затребуваної усіма сторонами. Ми запрошуємо до дискусії редакторів місцевих ЗМІ, місцевих активістів, що працюють в сфері медіа або економічного розвитку територій, керівників об’єднаних територіальних громад, місцевих підприємців і представників місцевої влади.

В разі виникнення запитань звертайтеся до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко:

Тел.: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com

Захід відбувається за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом і його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах