65906
13:09 12.102018

Рятувальники Закарпаття провели урочисті заходи з нагоди Дня захисника України. ФОТО

Життя 2669

38 учасників операції об’єднаних сил, які працюють у ДСНС Закарпаття отримали відзнаки та грамоти сьогодні, 12 жовтня під час урочистостей з нагоди Дня захисника України. Святкові заходи пройшли на території Аварійно-рятувального загону спеціального призначення біля каплиці Покрову Пресвятої Богородиці.

Спочатку керівництво зачитало привітання від Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна. А далі, з вітальним словом до колег звернувся начальник Управління Роман Гудак, який щиро привітав рятувальників зі святом та побажав усім родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії й миру, повідомляє “Карпатському об’єктиву” У ДСНС України у Закарпатській області.

Також хвилиною мовчання рятувальники вшанували пам’ять тих синів України, які віддали своє життя, відстоюючи незалежність нашої країни та її територіальну цілісність. Після цього відбувся молебень за мир та свободу України.

Рятувальники віддали данину поваги патріотам-українцям, захисникам рідної землі та вшанували теплими словами їх заслуги перед Україною.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах