14:40 11.102018

В Ужгороді виступатиме Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України. ВІДЕО

Життя 2521

Уперше за 16 років до Ужгорода завітає Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України. Концерт відбудеться 16 жовтня у облмуздрамтеатрі у рамках 18-го фестивалю класичної та сучасної музики «Музичне сузір’я». Початок о 18:30.

Віктор Теличко, голова Закарпатської обласної організації Національної спілки українських композиторів: “Без перебільшення це найкращий симфонічний оркестр України, один із кращих оркестрів Європи, який відкрив усьому світу неповторну музику Бориса Лятошинського, Євгена Станковича, Мирослава Скорика і багатьох інших українських композиторів. Від якого була в захваті публіка у Новій Зеландії та залах у США, Японії, у Китаї. До нас приїжджає потрійний склад оркестру (90 осіб), присутні і видові інструменти: англійський ріжок, альтова флейта та інші. На превеликий жаль сцена філармонії не здатна прийняти стільки людей, концерт відбудеться в Закарпатському облмуздрамеатрі. І відбувається у рамках туру, присвяченого 100-річчю Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України. Він відбудеться 16 жовтня, у вівторок, о 18:30. Концерт у двох відділах із антрактом”.

Ще один серйозний концерт дасть у закарпатській філармонії 21 жовтня Львівський камерний оркестр «Академія», диригуватиме Мирослав Скорик, якому виповнилося 80 років. Початок о 17:00. Завершується фестиваль «Музичне сузір’я» 30 жовтня за участю наших закарпатських виконавців, зокрема, Симфонічного оркестру Закарпатської обласної філармонії.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах