65053
08:34 4.102018

Жовтень в Ужгороді прогнозують…  неймовірно музичним

Життя 3283

Сьогодні, 4 жовтня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане проведення в Ужгороді упродовж жовтня цілої низки знакових музичних подій. У першій половині місяця відбудуться три масштабні концерти, які зберуть справжніх шанувальників класичної музики.

6 жовтня Ужгород відвідає Cordial String Quartet – струнний квартет з Чехії, який дасть концерт при свічках в Закарпатському обласному художньому музеї ім.Й.Бокшая.

7 жовтня в атріумі Закарпатської ОДА відбудеться благочинний концерт Академічного камерного хору «Кантус» з новою програмою «Плід молитви».

А 16 жовтня у рамках 28-го фестивалю класичної та сучасної музики “Музичне сузір’я” Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України Всеукраїнський дасть ювілейний концерт до 100-річчя до дня заснування.

Про виступи Національного симфонічного оркестру та струнного квартету з Чехії, а також про фестиваль класичної та сучасної музики “Музичне сузір’я” детальніше розкаже Віктор Теличко, голова Закарпатської обласної організації Національної спілки українських композиторів.

Еміл Сокач, художній керівник та диригент Академічного камерного хору «Кантус» поінформує про плани колективу та нову програму «Плід молитви».

***

Захід відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою:

м.Ужгород, пл.Жупанатська, 15/4

Початок о 15.00

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах