63477
11:14 16.092018

Закарпатських журналістів запрошують вивчити досвід Івано-Франківська з енергоефективності

Життя 3110

У п’ятницю, 21 вересня, відбудеться прес-тур Ужгородського прес-клубу в Івано-Франківськ на тему: «Шлях до енергоефективності. Успішні історії».

Учасники:

  • Руслан Марцінків, міський голова Івано-Франківська та заступники;
  • Представник Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.

Йтиметься про впровадження заходів Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в українських містах; досягнення та досвід роботи у підвищенні енергоефективності, використання альтернативних джерел енергії та реформуванні муніципального енергетичного сектору заради комфорту містян, економії бюджетних коштів та поліпшення кліматичної ситуації; роль відновлюваної енергетики в Енергетичній стратегії України до 2035 року. А також залучення інвестицій для реалізації енергоефективних проектів на прикладі Івано-Франківська.

Журналісти дізнаються, як працюють зелені тарифи, що мотивує українські підприємства ЖКГ активніше застосовувати енергозберігаючі технології та які інструменти стимулювання впровадження «зелених» проектів готує Держенергоефективності.

Передбачено також візити на об’єкти, де впроваджено енергоефективні заходи та проекти з використанням відновлюваних джерел енергії.

Захід відбудеться у приміщенні міської ради Івано-Франківська за адресою:, вул. Грушевського, 21, каб. 311 (3 поверх).

Початок о 10.30

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах