63202
13:10 10.092018

На старт виходять закарпатські лісівники

Життя 4198

У суботу, 8 вересня, у День фізичної культури та спорту, у Великому Бичкові вперше відбулася спартакіада працівників лісового господарства, присвячена їхньому професійному святу. Кращі представники 12 лісогосподарських підприємств з Великобичківського лісомисливсгоспу випробували себе на витривалість та міць. Свято розпочалося із Гімну України та підняття прапора.

Захід організували й провели Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства і лісівники ДП «В.Бичківське ЛМГ». За словами начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги, такі заходи сприяють зміцненню корпоративного духу, здорової конкуренції та долучають до регулярних занять спортом, згуртовують і дисциплінують людей. «Думаю, ми серйозна команда, яка може відстоювати ліси Карпат. Плануємо проводити загальнообласні спартакіади щороку. Я впевнений, що згодом ми вийдемо на всеукраїнський рівень, адже в нас є підтримка на всіх рівнях. Зокрема керівництва Державного агентства лісових ресурсів. Наш очільник розуміє, що такі заходи потрібні!» – зазначив Валерій Мурга. Вітаючи учасників спортивного дійства, головний лісівник Закарпаття побажав усім цікавих, емоційних змагань та чесної перемоги.

Спартакіада ще раз продемонструвала, що лісівники – це згуртована команда не тільки в роботі, але й у спорті та командному дусі.

Підготувала Анна Пащук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах