62727
19:47 3.092018

Першокласники Хустської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІI ст. розпочали навчання в сучасно облаштованому класі

Життя 10968

Сьогодні, 3 вересня, на шкільному подвір`ї Хустської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІI ступенів Закарпатської обласної ради, де навчаються дітки з вадами слуху, було весело та радісно. Школярі, педагоги, батьки зібралися на урочисту лінійку з нагоди початку нового навчального року.

Особливо хвилюючим цьогорічне свято Знань стало для 8 першокласників, які поповнили велику й дружню шкільну родину. Любов до навчання у просторому, сучасно обладнаному відповідно до вимог “Нової української школи” класному приміщенні їм прищеплюватиме класний керівник Тамара Поліщук.

“Наш перший клас обладнано згідно з концепцією “Нової української школи”. За державні кошти закуплено меблі: 8 парт-трансформерів, 8 мобільних столів для фронтальної роботи учнів, стільчики. Маємо чудову ігрову зону, для якої придбано пуфики, ігрові набори “У лікаря”, “Перукарня”, “Кухня”. Закуплено коркові дошки, 9 планшетів, ламінатор, маємо комп`ютерне обладнання, дидактичні матеріали тощо. Тож до нового навчального року ми готові”, – поділилася заступник директора з навчальної роботи Мирослава Вучкан.

Зі словами вітань до шкільної спільноти, а це до 97 учнів, їхніх батьків та педагогів звернувся очільник установи Богдан Деленко.

“Дорогі учні, пам`ятайте, що знання – це найцінніше, що набуває в житті людина. Виховуйте в собі наполегливість у навчанні, любов до праці, повагу до батьків. Будьте справжніми патріотами України, рідного міста, своєї школи й родини. Щиро бажаю усім миру, злагоди та нових успіхів у навчанні!” – побажав на святковій лінійці пан Богдан.

До слова, завдяки фаховому колективу школи на чолі з директором Богданом Деленко, якому нещодавно було присвоєно звання почесного громадянина Хуста, закладу вдалося досягти успіхів у навчально-виховній, корекційно-відновлювальній, реабілітаційній та матеріально-технічній діяльності. Зокрема тут діє центр трудової та фізичної реабілітації, функціонують навчально-виробничі майстерні, тож є всі умови для отримання хорошої путівки в життя.

Богдана КЛЕКНЕР

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах