62720
14:02 3.092018

Дитяче свято у Тийглаші на Ужгородщині: батути, пожежники та поні. ФОТО, ВІДЕО

Життя 5079

2 вересня, у селі Тийглаш Ужгородського району уже вп’яте провели традиційне дитяче свято. Тут малеча мала змогу гратися досхочу, скакати на батуті, малювати крейдою, взяти участь у різноманітних майстер-класах з плетіння стрічок, виготовлення цукрових квітів. Також діткам розмальовували обличчя, плели коси та допомагали розмальовувати гіпсові форми.

Крім того, діток розважали пожежники міста Чоп – дозволяли залізти на пожежну машину приміряти каски та спецодяг. Погратися до діток привезли й маленьке лоша – на ньому могли кататися найменші гості свята. Дорослих ж розважали своїми виступами народні колективи.

Лівія Балог, голова осередку ГО «ТУКЗ-КМКС» Ужгородського району та депутат Ужгородської районної ради прийшла привітати діток. Вона зауважила, що ніяк не могла пропустити таке святкування, адже що є важливішим ніж підростаюче покоління.

«Протягом останніх років саме дитячі свята стали найбільш популярними заходами. Це пов’язано напевно сильними жінками та мамами, для яких першочерговим є щастя власних дітей. Якщо брати до уваги історію, то дитину довгий час сприймали як неповноцінну особистість. Зараз, після багатьох наукових досліджень, ми розуміємо, що дитинство є найважливішим етапом розвитку особистості – саме у цей період визначається та формується світогляд людини. До цього прагнемо долучитися й ми: кожного разу коли збираємося на таких святах, бачимо посмішки та радість діток, які в перспективі розумітимуть, що Закарпаття їхня домівка», – наголосила Лівія Балог.

Під кінець «дитячого дня» приготували смачний сюрприз – тортик прикрашений фігуркою клоуна, що стало смачним завершенням насиченого забавами дня.

Вікторія КОПИНЕЦЬ

ВІДЕО: Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини