60163
09:43 19.072018

До 10 тисяч гривень збільшать розмір Мукачівської міської літературної премії імені Мейгеша

Життя 2342

Положення про Мукачівська міську літературну премію імені Юрія Мейгеша для молодих авторів планують затвердити на черговій сесії міськради в новій редакції.

Літературна премія імені Юрія Мейгеша для молодих авторів заснована Мукачівською міською радою на честь одного з найбільш відомих українських письменників Закарпаття ХХ століття, почесного громадянина міста Мукачева.

Премія присуджується молодим авторам найкращих рукописів творів (поезія, проза, драматургія, літературна критика, переклад), які проживають і працюють на території міста Мукачева.

Загальний розмір премії збільшено до 10 тисяч гривень, повідомила “Карпатському об’єктиву” Мукачівська міськрада.

До участі в конкурсі допускаються твори молодих авторів, які проживають і працюють на території міста Мукачева, віком від 16 до 35 років (на момент подання конкурсної роботи).

Вручення Премії приурочується до Днів міста Мукачева (травень місяць) та проводиться під час засідання сесії Мукачівської міської ради.

До участі в конкурсі на здобуття премії допускаються конкурсні роботи обсягом від 30 до 100 сторінок для поезії та від 50 до 150 для прози.

До розгляду не приймаються твори, що: друкувалися повністю або по частинах в книгах чи колективних збірках; розглядалися конкурсною комісією два роки підряд.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах