59691
16:10 11.072018

Наступного тижня турки продовжать капітальний ремонт траси «Воловець – Міжгір’я»

Життя 3026

Голова Закарпатської ОДА зустрівся з керівництвом турецької автодорожньої компанії «Онур Конструкціон Інтернешнл», яка минулого року зайшла на Закарпаття й побудувала сучасний асфальтний завод поблизу Волівця.

Компанія проводить капітальний ремонт траси державного значення «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я», яка збігається з одним із найбільших туристичних маршрутів на Закарпатті і веде від траси «Київ – Чоп» до Синевирського озера, Колочави з її музеями, а також численних лижних підйомників на Міжгірщині та Воловеччині. До цього востаннє капітальний ремонт траси проводився в 1974 році.

Протягом минулого й першої половини цього року «Онур» зробив капітальний ремонт траси від Нижніх Воріт до межі Воловецького та Міжгірського районів, – зазначає Геннадій Москаль. – Місцеві мешканці впевнилися, що роботи проводяться сучасною технікою й дуже високоякісно. Такої дороги, як зараз, тут не було ніколи. Під час теперішньої нашої зустрічі досягнуто домовленості, що компанія продовжить ремонт від Воловецького району в напрямку Міжгір’я. Роботи почнуться вже наступного тижня.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах