59392
13:59 6.072018

Національна поліція Закарпаття відзначила своє професійне свято

Життя 3641

Подяками, грамотами та нагородами відзначили кращих закарпатських поліцейських у день їхнього професійного свята.

Урочистості з нагоди Дня національної поліції відбулися на площі Народній. На церемонії були присутні представники майже усіх підрозділів. Вітали правоохоронців представники обласної влади, керівники міст Ужгорода та Мукачева, поліцейські краю.

– Шановні гості, колеги та ветерани! Три роки тому, Президент України підписав Закон “Про Національну поліцію”. Це одна із дієвих реформ нашої держави, яку ми дійсно відчули та оцінили, – наголосив керівник ГУ Нацполіції в Закарпатській області Роман Стефанишин. – На даний час ми отримали сучасне технічне забезпечення для поліцейських. Усе це дає нам можливість краще виконувати свої службові обов’язки. Бо це наше головне завдання – захист людини та усієї Батьківщини. Пам’ять про наших колег, які загинули під час виконання свого службового обов’язку ми бережемо і щиро віримо, що список гірких утрат більше ніколи не поповниться.

Після хвилини мовчання за загиблими правоохоронцями, кращих працівників Нацполіції Закарпаття відзначили подяками, грамотами та нагородами.

Відтак поліцейських привітав перший заступник голови Закарпатської обласної ради Йосип Борто, який побажав стражам порядку міцного здоров’я, ефективної роботи, сімейного щастя та благополуччя:

– Зичу, щоб своєю відданою та чесною роботою ви завоювали велику підтримку від суспільства та різних гілок влади. Хочу вам подякувати за ту роботу, яку ви виконуєте для забезпечення правопорядку, миру та стабільності на Закарпатті. Із святом Вас!

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв звертаючись до правоохоронців наголосив, що за ці три роки поліція змінила відношення людей до себе. Набрані з нуля поліцейські, і зовнішнім виглядом, і роботою почали доводити суспільству, що створити європейський правоохоронний орган в нашій країні цілком можливо.

За дорученням міського голови Мукачева, його заступник Олександр Галай вручив кращим працівникам поліції відзнаки та пам’ятні подарунки. А керівник патрульної поліції Ужгорода та Мукачева Юрій Марценишин подякував своїм підданим за хорошу роботу, а колегам за підтримку і гарний приклад:

– Тільки разом ми зможемо навести лад на теренах Закарпаття!

Наостанок Юрій Марценишин вручив відзнаки від Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова кращим патрульним краю, за героїзм виявлений під час масштабної пожежі.

На завершення урочистостей на ужгородців та гостей міста чекали показові виступи поліцейських кінологів, роти особливого призначення та виставка спецзасобів біля Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

Христина БІКЛЯН, фото автора

Відео: Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах