57731
09:39 9.062018

У поліції Тячева новий очільник

Життя 14074

У Тячівському відділу поліції ГУНП в Закарпатській області відбулося офіційне представлення нового очільника поліції району – Яноша Дорчинця.

Янош Дорчинець виконував обов’язки на різних посадах в правоохоронних органах. Він має великий досвід, знання і навички, які стануть в нагоді і на новому місці роботи.

Під час зібрання начальник управління кадрового забезпечення В’ячеслав Галєєв зачитав наказ про присвоєння колишньому т.в.о. відділу Тячівської поліції Юрію Чепці звання підполковника, з чим його привітали присутні у залі.

Після офіційної церемонії представлення новопризначений начальник відділу Тячівської поліції Янош Дорчинць приступив до виконання своїх службових зобов’язань, в чому йому бажаємо успіхів.

Довідка

Янош Дорчинець народився 23 грудня 1979 року. Вищу освіту здобув у Національній академії внутрішніх справ України. В органах внутрішніх справ працює з 1996 року. Займав посади оперуповноваженого карного розшуку, начальника карного розшуку, першого заступника начальника Виноградівського РВ УМВС. Останнє місце роботи – начальник Виноградівського РВ УМВС, після чого звільнився за власним бажанням. Під час набору в Національну поліцію пройшов відповідний конкурс на службу, відпрацювавши три місяці, отримав призначення на посаду начальника відділу Тячівської поліції.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах