57592
09:56 8.062018

Школярам Хустщини допомагають спланувати професійне майбутнє

Життя 2612

В період літнього відпочинку, фахівці служби занятості проводять різні профорієнтаційні заходи в пришкільних літніх таборах, на яких допомагають школярам правильно спланувати своє професійне майбутнє, визначити професію, яка принесе задоволення й стане улюбленою справою на все життя.

4 та 7 червня, фахівці відділу активної підтримки безробітних Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості, спільно з представниками Пенсійного фонду України провели такі заходи з учнівською молоддю та вчителями у Сокирницькій та Вишківській загальноосвітніх школах.

Щоб зацікавити молодь питанням вибору професії, фахівці центру зайнятості підійшли до цього креативно, та провели з ними ряд цікавих інтерактивих, змагально-мотиваційних та інтелектуально-ігрових заходів – «Які професії потрібні селу» та «Малюнок на асфальті». Незмінною формулою заходу було «Хочу! Можу! Треба!», що в свою чергу слугувало мотиваційним чинником до поміркованих і виважених дій у самовизначенні. Водночас вони по-дорослому обговорювали, на які групи поділяються професії, як правильно обрати той чи інший фах, повідомив «Карпатському об’єктиву» Хустський Центр зайнятості.

Під час профорієнтаційної роботи понад 130 школярів літніх таборів отримали можливість детально ознайомитися з широким вибором професій, які на цей час користуються попитом. Заходи пройшли у дружній атмосфері, з конкурсами, іграми, загадками, адже під час відпочинку в ігровій формі необхідна інформація засвоюється краще й легше.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини