57348
10:40 5.062018

«Дитинство в сонячних долонях»: творчі колективи Мукачева відзвітували перед містянами

Життя 4777

Презентація досягнень закладу наприкінці навчального року стала гарною традицією.

Мукачівський Центр дитячої та юнацької творчості (Будинок школярів), який недарма називають Країною дитячих мрій, відомий не тільки в Закарпатті, а й в усій Україні.

Ось і цього року, 1-го червня, в Міжнародний День захисту дітей, в актовому залі МЦДЮТ відбулося урочисте вручення посвідчень про закінчення закладу позашкільної освіти та грамот за особливі досягнення 65-ти випускникам.

Посвідчення отримали вихованці зразкової студії образотворчого мистецтва «Палітра» (кер. Олаг Я.С.), зразкового хореографічного колективу «Сузір’я» (кер. Ткач О.Д.), хореографічного колективу «Візаві» (кер. Біленко Г.І.), вокальної студії «Акорд» (кер. Шлагер Н.В.), гуртків «Шахи» (кер. Коварданій В.Є.), образотворчого мистецтва (кер. Сливчук О.А.), «Світ дизайну» (кер. Зварич Л.В.) та «Юні журналісти» (кер. Балог Н.П.).

Продовженням свята став творчий подарунок від наймолодших вихованців. Облаштована чудова фотозона дала можливість зафіксувати на селфі чудові дитячі роки проведені у закладі.

А 3 червня в міському Парку Перемоги, в якому зібралися мукачівці та гості міста, відбувся звіт творчих колективів МЦДЮТ.

Святковий настрій всім глядачам створювала виставка малюнків та виробів вихованців гуртків декоративно-прикладного мистецтва. Роботи, представлені до уваги глядачів, вирізнялися як умілим використанням традиційних технік, так і застосуванням нових. Тут можна було побачити намиста та вишивані картини з бісеру; квіткові мотиви яскравих розписів в техніці батік; народні ляльки; традиційні розписи та сюжети глиняних фігур і рельєфних картин; прекрасні картини, написані маслом та акварелі, тощо.

Та головне свято очікувало присутніх на святково прикрашеній сцені, де з нетерпінням чекали свого виходу на сцену юні співаки та танцюристи. Велика концертна програма, яку блискуче вели майбутні телевізійні зірки, вихованці студії ведучих радіо та телебачення «Овація» (кер. Пенська Г.Я.), із самого початку захопила увагу всіх присутніх і викликала бурю позитивних емоцій. Вже добре відомі та нові танцювальні композиції зразкового хореографічного колективу «Сузір’я» (кер. Ткач О.Д.), хореографічних колективів «Візаві» (Біленко Г.І.), «Ярило» (Загарі О.О.), як і завжди, зачаровували глядачів веселкою барвистих костюмів, народними та сучасними мелодіями та неабиякою майстерністю танцюристів. А солісти вокальної студії «Акорд» (кер.Шлагер Н.В.) порадували присутніх розмаїттям гарних пісень та дзвінкими голосами.

Свято дитинства закінчилося виходом на сцену всіх учасників та педагогів, які разом із всіма присутніми весело та жваво заспівали гімн МЦДЮТ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
9 способів, як передати показники лічильника ПрАТ «Закарпаттяобленерго»
09:00
Всі новини