57238
18:33 3.062018

У «Совиному гнізді» в Ужгороді відкрилася унікальна виставка

Життя 4112

Напередодні в Ужгороді в історико-культурному центрі “Совине гніздо” відбулося відкриття персональної виставки «Ескізи життя» заслуженого діяча мистецтв України, головного художника Закарпатського обласного музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв Емми Зайцевої.

Ім’я Емми Зайцевої добре відоме любителям мистецтва: ось уже 20 років поспіль вона є головним художником обласного муздрамтеатру, автором сценографії до багатьох вистав та концертів не тільки в обласному центрі Закарпаття, а й Києві, Ашхабаді, Рівному, Мукачеві.

На відкриття експозиції мисткині, яка 2 червня святкувала і День народження, прийшли поціновувачі її творчості, друзі та колеги, знайомі, представники дипломатичних кіл.

Заступник міського голови вручив грамоту Ужгородської міської ради за високий професіоналізм, визначний особистий внесок у розвиток мистецтва, активну участь у громадському, мистецькому житті міста, збереження і примноження духовності та з нагоди 20-ліття творчої діяльності.

Сама авторка виставки була дуже схвильована. “Щиро бажаю і вам усім того, що ви сьогодні побажали мені”, – сказала Емма Іванівна.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах