55299
21:56 14.052018

117 багатодітні ужгородські сім’ї отримають допомогу від Ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста

Життя 2815

Від сьогодні і до кінця цього тижня працівники Ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста України роздаватимуть продуктові набори багатодітним родинам.

Загалом, за словами керівниці організації Валентини Митровцій, допомогу нададуть 117 ужгородським сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

До наборів входять олія, цукор, рис, гречка, манка, горох, макарони, борошно та пластівці. Сьогодні, у перший день, за продуктами прийшли 15 родин, крім харчів, могли підібрати собі й одяг, який приносять небайдужі ужгородці та залишають у спеціальних контейнерах тут же, на площі Жупанатській біля приміщення Товариства міського Червоного Хреста.

Благодійну допомогу багатодітним ужгородським родинам працівниці Ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста України організували за кошти, виділені міською радою на підтримку діяльності цієї організації.
Крім того, працівниці ужгородського Червоного Хреста продовжують проводити практикуми з надання першої медичної допомоги.

До благодійних справ Червоного Хреста може долучитися кожен. Розрахунковий рахунок організації 26004017000712 в АТ “КомІнвестБанк” м.Ужгорода, МФО 312248, код 22115525. Призначення платежу: “Благодійна допомога”. Працівники Ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста сподіваються, що добрі та щирі люди не залишаться байдужими до тих, кому необхідна допомога.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини