54793
22:31 7.052018

Хустян з Днем міста вітатиме переможниця "Голосу країни - 8" Олена Луценко

Життя 2921

Зірка найбільш популярного в країні вокального шоу, талановита співачка Олена Луценко, яка своїм співом підкорила всю Україну, 13 травня завітає до Хуста на гала-концерт.

Про це “Карпатському об`єктиву” повідомив директор Міжнародного фестивалю сучасної та народної пісні “Веселка над Тисою” Іван Пилипець, на запрошення якого вона  і приїде.

Цьогоріч відомий пісенний фест триватиме з 10-го по 13-е травня і збере на одній сцені  потужні голоси України та зарубіжжя. Конкурсні дні проходитимуть у приміщенні Закарпатського обласного театру драми і комедії. Урочисте нагородження переможців у різних категоріях відбудеться в День міста Хуст – 13 травня – на майдані Незалежності о 17.00 год. Опісля чудовим подарунком для хустян стане гала-концерт за участі переможців та зіркових гостей.

Нагадаємо, що мета фесту “Веселка над Тисою” : популяризація і розвиток естрадного та народного вокального мистецтва, виявлення таланту та підтримка юних обдарувань, а також збагачення культурних надбань і традицій через музику та спів.

Переможець “Веселки над Тисою”, володар гран-прі матиме можливість відзняти власний кліп, а лауреати перших трьох премій отримають путівку до Міжнародного дитячого центру “Артек”, що в Києві.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах