54053
08:35 30.042018

Мукачівські рятувальники розповідали про знання, які знадобляться дорослим і малим для безпечного життя

Життя 2819

Вчора, 26 квітня, рятувальники завітали в гості до вихованців дошкільного навчального закладу №5, що в Мукачеві.

IMG-6c427db637a31a9135cb126254ae1371-V

Під час проведення роз’яснювальної роботи фахівці рятувальної справи ознайомили вихователів та діточок з тими небезпеками, які несе в собі вогонь та необережне поводження з ним. Також із малечею пригадали за яким номером потрібно телефонувати у разі виникнення надзвичайних подій та ситуацій.

Але найбільше яскраві емоції малеча отримала від демонстрації ліквідації умовної пожежі за допомогою подачі води від пожежного автомобіля в осередок горіння. Рятувальники надали можливість хлопчикам та дівчаткам ще більше дізнатися про роботу Служби порятунку “101” і запропонували усім охочим приміряти бойовий одяг та посидіти в автомобілі віогнеборців, повідомила “Карпатському об’єктиву” У ДСНС України у Закарпатській області.

Подібний захід провели також свалявські та чопські рятувальники у професійному будівельному ліцеї та у ЗОШ №1 і №2 відповідно. Тут відбулись Дні цивільного захисту. Слухачі дізналися, що потрібно робити в разі виникнення пожежі та як поводити себе у побуті. Наголосили на забороні спалювання сухої рослинності та роз’яснили, що пожежі у природних екосистемах не тільки завдають шкоди довкіллю та здоров’ю людей, але можуть знищити будівлі та споруди житлового сектору.

Особливий захват та емоції в дітей викликала практична частина заходу. Діти приміряли на себе тепловідбивний костюм та надавали допомогу умовному потерпілому.

Ці зустрічі з рятувальниками подарували не лише незабутні враження, а й важливі знання, які знадобляться дорослим і малим для безпечного життя.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах