53115
21:24 15.042018

День «Пласту» провели в Ужгороді

Життя 1781

Дізнатися про “Пласт” більше та побачити, чим живе пластунська родина, сьогодні в Ужгороді могли всі охочі: члени організації анонсували захід через соціальні мережі, запрошували у гості.

7

Як розповіла голова ужгородського осередку «Пласту” Людмила Лівак, вирішили зібратися нині, щоб відзначити кілька подій: 106-ту річницю організації, подякувати ужгородцям, завдяки яким проект пластунів став одним із переможців “Бюджету громадської ініціативи”, та показати, на що спрямують кошти, які міська рада виділить у рамках реалізації проектів громадського бюджету. Завітали до Ужгорода й пластуни із Хуста.

Зібралися на подвір’ї колишнього бізнес-інкубатора на вул. 8 березня, 46: саме тут і буде пластова домівка, кілька кімнат для цього віддала у користування пластунам Ужгородська міська рада.

Привітав пластунів із перемогою проекту Бюджету громадської ініціативи, з тим, що їх підтримали ужгородці, і в.о. Ужгородського міського голови, заступник міського голови Ігор Фартушок. Він висловив переконання, що ці діти – майбутнє України, адже виховуються вони у “Пласті” у дусі християнської моралі та патріотизму.

Як воно – бути учасником Великої гри – могли спробувати всі присутні. Організатори підготували різноманітні ігри, великодні гаївки, писанкові бої, лабіринти, працювала фотозона, в інформаційному центрі можна було дізнатися більше про “Пласт”, що він дає дітям, про його історію, переглянути фото.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах