52737
17:31 6.042018

Закарпатську молодь запрошують долучитися до конкурсу наукових робіт

Життя 2812

З 12 березня по 28 червня п.р. Інститут політико-правових та релігійних досліджень до Дня Конституції України проводить Національний конкурс наукових робіт «Роль молоді у розвитку місцевого самоврядування в Україні» (далі – Конкурс).

180405_news-16-47Конкурс проводиться за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення, Координаційної ради молодих юристів України міста Києва при Печерському райвідділі державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві.

Метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді; залучення молоді до розвитку місцевого самоврядування; створення умов для її творчого зростання; активізація науково-дослідної роботи студентів та аспірантів; дослідження громадянського суспільства, як важливого феномену; подальший науковий пошук з метою приближення розвитку українського суспільства до стандартів країн з розвиненими демократичними таблицями.

До участі у конкурсі запрошуються учні-члени Малої академії наук України, студенти вищих навчальних закладів, аспіранти вищих навчальних закладів та наукових установ України.

    Прийом конкурсних робіт здійснюється до 1 червня.

    Кожен учасник може подати не більше 1 конкурсної роботи.

Визначає переможців Експертна рада конкурсу, до якої входять провідні юристи, які внесли значний вклад у розвиток юридичної професії, науково-педагогічні працівники, представники Інституту політико-правових та релігійних досліджень, представники центральних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, та інші особи, які мають відповідні наукові знання.

Визначення переможців 28 червня.

Конкурсні роботи разом з заявками встановленого зразка та рецензією наукового керівника направляються у паперовому та електронному вигляді засобами поштового зв’язку УДППЗ «Укрпошта» на адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3) та на е-адресу (e-mail: institute2014@ukr.net), з позначкою «На Конкурс».

    Додаткова інформація: www.facebook.com/institute2015

    Оргкомітет: Герасименко Олександр Олександрович, організатор

    institute2014@ukr.net

    www.facebook.com/institute2015

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах