50851
08:33 8.032018

У Хусті відкрилася виставка, присвячена весні та жінкам

Життя 3111

IMG_9584

Справжній подих весни сьогодні, 7 березня, відчули хустяни та гості міста на відкритті тематичної виставки у Хустській міській картинній галереї. Попри похмуру дощову погоду за вікном, тут панувала справжня весна з буянням різноманітних квітів, яскравих фарб та зображень представниць прекрасної половини людства на полотнах. Такий подарунок уже за доброю традицією мешканцям міста над Тисою з нагоди 8-го березня презентували члени народного творчого об’єднання “Митець Верховини”.

Відкрив виставку під назвою “Подих весни” директор картинної галереї Орест Цюпко, передавши естафету вітань керівнику творчого об’єднання “Митець Верховини” Валерію Дьордяку.

“Сьогодні зала розквітла красою жіночих облич, зазвучала мелодійними нотками природи, заговорила музикою душі художників… Так ми відкрили вже традиційну виставку нашого об`єднання з нагоди свята весни. Цьогоріч свої роботи, а це майже 6 десятків полотен, представили тридцять авторів із різних куточків краю. Маємо і дебютантів, зокрема це талановиті Іван Жупан, Мар`яна Сливка та Олександр Бучок. На полотнах можна побачити красу весни і жінки, яка є одвічною музою для живописців ”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” пан Валерій.

Цього дня у галереї дійсно можна було відчути теплий подих весни і навіть тонкий аромат квітів, а ще – почути безліч щирих вітань як з нагоди відкриття експозиції, так і зі святом весни.

“У цій залі зібралися митці, які бачать красу життя і втілюють своє бачення на полотнах. Не кожне місто може похвалитися таким насиченим мистецьким життям, як Хуст. Маємо багато різнопланових потужних митців, цікавих творчих колективів, яким щиро бажаю наснаги та успіхів. А всіх жінок вітаю зі святом весни. Щастя, здоров`я та кохання вам, наші дорогі”, – звернувся до присутніх на виставці творчий діяч краю, керівник гурту “Хустяни”, актор театру Олександр Анишинець.

Триватиме виставка протягом місяця, тож усі бажаючі мають чудову нагоду долучитися до прекрасного й відчути теплий подих весни.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах