49391
10:38 8.022018

У Закарпатській області функціонує мобільний сервісний центр МВС

Життя 2537

Для того щоб даний сервіс приїхав до вашого містечка вам необхідно звернутись до органів місцевого самоврядування з заявкою про те, що ви хочете отримати послугу в МСЦ МВС (далі – мобільний сервісний центр МВС).

msts

Пересувний сервісний центр, оснащений сучасним обладнанням, виїжджає за графіком у віддалені населені пункти Закарпаття та надає громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба РСЦ МВС в Закарпатській області.

Наголошуємо на тому що нам необхідно отримати запит від органів місцевого самоврядування і тільки після цього ми приїдемо і надаватимемо послуги. Громадянам в свою чергу потрібно подати не менше десяти заявок до своїх органів місцевого самоврядування про те що вони хочуть здійснити певну операцію у МСЦ МВС. Якщо ви хочете щоб саме до вас приїхав МСЦ МВС, то з’явилась нагода скористатись даною послугою державного сервісу. 

Переглянути графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах