49293
11:35 6.022018

В ужгородській «малій промзоні» пропонують під забудову віддати 9 га землі

Життя 2298

Днями під час засідання містобудівної ради в ужгородській міськраді були розглянуті пропозиції про трьох майбутніх об’єктах в місті.

P4370137-768x576

Концепцію першого об’єкта – Боздоського парку – презентувала представниця приватного підприємства «Техноенерго». Питання і зауваження членів комісії зосередилися навколо озера, розміщеного в центрі зеленої зони. На даний момент це територія для потенційного скидання паводкової води. Крім цього, присутні розглянули можливість озеленення, можливості для паркування машин, транспортних розв’язок, зони фестивалів.

Концепцію розвитку другого об’єкта – скверу біля ректорату УЖНУ і Закарпатської ОДА – пропонували ті ж проектанти. Однак містобудівна комісія вказала, що потрібно в комплексі враховувати і інші скверики, розташовані поблизу.

Третій об’єкт – це територія, обмежена вулицями Електрозаводська, Гучної, І. Панькевича (мала промзона, територія ФМК). Площа території – 15,8 гектарів. Розроблений ТОВ «Студія 5Ф» детальний план території передбачає забудову висотками (на 5-9 поверхів) дев’яти гектарів. Це і житло, і ТРЦ, і приватний навчальний заклад, і готель, і зелені насадження, і підземні гаражі. Будівництва дитячих садків не передбачено – неподалік уже є два дошкільних заклади.

Всі пропозиції та зауваження за результатами наради узагальнять і передадуть для коригування розробникам.

P4370156-768x576 P4370147

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах