49045
13:24 2.022018

Закарпатських «КРУків» привітали з професійним святом

Життя 4315

Сьогодні, 2 лютого, в облраді відбулася розширена урочиста нарада Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області з нагоди відзначення 25-ї річниці прийняття Закону України «Про державну контрольно-ревізійну службу України».

_DSC0185

Винуватців торжества вітали посадовці органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, депутати різних рівнів, серед яких – заступник голови облради Петро Грицик, заступник голови ОДА Володимир Колесніков, начальник департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА, депутат облради Денис Ман, заступник директор департаменту фінансів ОДА, начальник бюджетного управління Наталія Боркулеш та ін. Промовці відзначали, що це свято тих, хто працював у контрольно-ревізійному управлінні, Державній фінансовій інспекції, а нині трудиться в органах Державної аудиторської служби України, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Закарпатської облради.

Начальник Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області Володимир Бойко найперше подякував ветеранам праці, які стояли у витоків створення цієї важливої структури, відзначив їхні добрі традиції, які молоді фахівці бережуть і розвивають, наголосив на їхній сумлінності, невтомності і відданості справі.

Петро Грицик від імені голови облради Михайла Рівіса побажав усім міцного здоров’я, успіхів у праці, натхнення та наголосив на важливості їхньої праці у системі державного контролю за дотриманням законодавства у фінансовій сфері. «Ви бережете кожну державну копійку, а копійка до копійки, як відомо, гривню творить», – наголосив Петро Васильович та на цій оптимістичній ноті вручив відзнаки облради.

Так, за вагомий внесок у розвиток служби, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм нагороджено наступних працівників Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області: Почесною грамотою обласної ради – Михайла Федака; Грамотою обласної радиГелену Давидович та Світлану Пеху. Подяку обласної ради оголошено – Олександру Горвату, Ользі Коваль та Наталії Соколичак.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Мукачівець побив незнайомця і відібрав телефон, а миколаївчанка у закарпатки – сережки
09:53
Із якими проблемами стикаються закарпатці з особливими потребами
09:25
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, буде частково обмежено рух транспортних засобів
09:12
«Пам’ятна записка / Pro memoria» – виставка учасників «Резиденції Вибачте Номерів Немає» відкрилася в Ужгородському скансені
08:50
У Центрі медико-соціальної реабілітації дітей ім. Святого Михаїла в селі Ратівці відкрили кабінет галотерапії
08:32
У Мукачеві влаштували змагання юних рятувальників-пожежників
17:20
На Закарпатті почала квітнути Долина нарцисів
17:02
Прикордонники затримали на під’їзді до кордону з Румунією переправників з клієнтами
16:22
На Хустщині піротехніки ДСНС знищили давній боєприпас
16:03
На високогір'ї Закарпатської області очікується сніголавинна небезпека
15:51
Всі новини