47693
16:20 13.012018

У Іршаві планують й далі відкопувати бруківку з-під асфальту

Життя 5778

Зважаючи на пропозиції депутатів міськради останні декілька днів ведеться активне вивчення дорожнього покриття по вул. Гагаріна на предмет виявлення бруківки.

2

Минулорічний експеримент по вул. Білецькій дав позитивний результат. Тоді було розкопано з під асфальту понад 300 метрів погонних бруківки центральної дороги, яка збереглася у відносно задовільному стані.

Такі плани і на відрізок дороги від пішохідного переходу біля кафе “Веселка” і до залізнодорожнього переїзду. Адже на цій ділянці дороги найгірші вибоїни в місті. Водії неодноразово скаржились до міської ради на цю дорогу.

Комісія, у складі працівників міської ради та працівників КП “Тепло Місто” провела точкові вишукувальні роботи, та виявили, що по стороні кінотеатру бруківка викладена майже впритул до тротуару, а от по інший бік дороги відсутня подекуди на ширині більше метра.

Підрядна організація зараз виготовляє проекти по капремонту центральних доріг міста. Зокрема перекладання бруківки згаданої частини дороги та по вул. Білецькій від центрального мосту до готелю «Іршава», по вулиці Шевченка до райвійськомату.

Так як дороги по вулицях Гагаріна та Білецькій знаходяться на балансі облдержадміністрації, а вулиця Шевченка належить Укравтодору, то дані питання будуть вирішуватися спільно із власниками.

3

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах