47363
09:33 8.012018

 У церкві Перечина показали різдвяну виставу

Життя 5613

Вчора, 7 січня, греко-католики та православні святкують Різдво Христове. У церквах правляться Божественні Літургії. Цього року Різдво припало на неділю, отож, свято подвійне. Вірники з дітьми попрямували до храмів.

фото8

До греко-католицької Свято-Миколаївської церкви у Перечині прийшло чимало прихожан. Перед входом ростуть ялинки, одна з них святково прибрана – радує око не тільки малечі, а і дорослих.

Всередині на двох ялинках грають золоті вогні гірлянд, легенько гойдаються почеплені фігурки янголів, сніжинки, різні іграшки.

Привертає увагу вертеп з фігурками персонажів Різдва Христового.

Одним словом, у храмі панує святкова атмосфера.

Після Літургії вірники колядують, отець Мирослав вітає всіх присутніх із одним з найбільших релігійних свят і повідомляє, що наші менші прихожани підготували різдвяну виставу. У 20-хвилинному театралізовано-костюмованому дійстві діти показали події народження Ісусика, нашого Спасителя, чудово справившись зі своїми ролями. Героями постановки були янголи, пастушки, Марія і Йосип, Ісусик, господиня готелю, троє царів, які принесли дари новонародженому: золото, ладан, миро.

Після мировання вірники з піднесеним настроєм попрямували до своїх домівок, аби за родинним столом відзначити Різдво Христове, поколядувати, піти в гості чи відвідати батьків.

Тетяна Грицищук, фото автора

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах