47209
13:36 31.122017

Ужгородцям повернули улюблену фотозону

Життя 3832

Напередодні Нового року, в суботу 30 грудня в Ужгороді  на площі Поштові встановили відремонтовану фотозону з об’ємним надписом “Я люблю Ужгород”.

v_uzhgorode_vosstanovili_priznanie_v_lyubvi_tradicionno_sredi_kuchi_strojmaterialov_preview_medium

Нагадаємо, вперше ці літери були встановлені цього до святкування Дня міста і відразу стали популярним місцем для фотографування. Але згодом з’ясувалося, що конструкція та матеріали, з яких виготовили напис, не були готові до такої популярності –  їх  досить швидко зламали. Причому мова не завжди йшла про усвідомлений вандалізм, просто пустотілий пластик не витримував навантаження, адже ужгородці і туристи намагалися залізти на самі літерию.

Хоча без класичного вандалізму й не обійшлося – фотозону з площі прибрали після того,  як вночі невідомі бовдури проломили посередині  стилізоване серце, інформує  uzhgorod.in.

f02_reference

Щоправда згадується, що і під час першого відкриття в очі кидалося, що площа навколо фотозони не створює позитивного враження – навколо були купи будівельних матеріалів та невстановленої бруківки. На жаль, сьогодні  все виглядає точнісінько так само…

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах