47019
18:30 27.122017

До вихованців «Дороги життя» в Ужгороді завітали казкові герої. ФОТО

Життя 4859

Сьогодні до вихованців медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» в Ужгороді завітали веселі казкові персонажі, зокрема й песики, та найочікуваніші – Дід Мороз і Снігуронька.

P4330489

Разом із колективом Центру, батьками діти старанно готувалися до новорічно-різдвяних свят і сьогодні радо розказували віршики, співали пісеньки, брали участь у маленьких виставах, гралися в ігри.

На свято прийшли і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслана Натуркач, кілька меценатів.

Богдан Євстафійович привітав усіх із прийдешніми святами, побажав насамперед здоров’я, родинного затишку, миру і благополуччя. Зі словами підтримки звернувся до працівників «Дороги життя» та батьків, подякував за терпіння та невтомну самовіддачу у роботі з особливими дітьми. Наголосив, що міська влада і надалі надаватиме максимальну підтримку діяльності Центру.

Відтак міський голова та інші гості допомогли Діду Морозу та Снігуроньці роздати підопічним «Дороги життя» солодкі подарунки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах