46956
11:13 26.122017

«Новорічну оказію» представили в Ужгороді юні театрали. ФОТО

Життя 2390

 

Новорічну казку на новий лад презентували юному глядачеві в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”.

DSC_4361

З перших хвилин вистави глядачі заворожено спостерігали за казковим, яскравим дійством, яке відбувалося на сцені.

Свою передноворічну історію запропонували юні актори театральної студії „Синтез”, їм удалося майстерно перевтілитися у традиційних і сучасних казкових та мультяшних героїв: Кощія, Кікімору, Робі Злобного, міс Хетті, дівчат зі школи фей „Вінкс”, Блум, Айсі, принца Бена, комп’ютерного генія Пікселя. Новорічна казка, як завжди, закінчилася перемогою добра над злом.

Удало вплетено у канву новорічної історії хореографічні композиції студії сучасного танцю „Бліц”, юні танцівники блискуче впоралися із завданням і отримували від глядача бурхливі оплески.

Ця новорічна казка стала справжнім подарунком для дітей та їхніх батьків на день Святого Миколая. А у фойє другого поверху біля красуні-ялинки після вистави чекали на діток захопливі новорічні розваги, казкові герої, ігри та конкурси, що їх підготували для гостей свята вихованці студії пантоміми „Енергія-мім”, а також, звичайно, Дід Мороз та Снігурочка.

Надовго запам’ятається і діткам, і дорослим це Новорічне свято!

Прем’єра казки відбулася, а на тих, хто не встиг побувати на святі 19 грудня, казка чекатиме у період Новорічних та Різдвяних свят. У ПАДІЮНі запрошують переглянути її всіх охочих.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах