46806
21:55 21.122017

Хустські школярі розпочали святковий калейдоскоп "Від Миколая до Йордана". ФОТО

Життя 3854

Напередодні новорічно-різдвяних свят як дорослі, так і малі поринають у приємну атмосферу підготовки до найголовніших подій року. Так, свій календар зимових свят у Хустській спеціалізованій школі  I-III ст. №3 розпочали учні 5-В класу разом із наставницею Вітою Василівною Титикало.

555A5894Юні артисти підготували для дружної шкільної родини креативну святкову програму з міні-виставами, запальними танцями та піснями.

“Уже за доброю традицією щороку кожен п`ятий клас нашої школи готує напередодні новорічно-різдвяних свят свою програму. Її головна мета – розкрити у глядача найкращі людські риси, донести значення Миколаївських традицій добрих справ, адже добро може робити кожен, починаючи від найменшого школярика”, – поділилася з “Карпатським об`єктивом” учениця 5-В класу Анночка Грига.

Чудовим співом прикрасили святкову програму учасники вокального гурту “Тисяночка” (кер.Л.І.Мішко).

Загалом навчальний заклад міста над Тисою активно готується до зустрічі зимових свят. З початку грудня тут діє ексклюзивна новорічна майстерня, проводяться конкурси на найкращий витвір хендмейду між творчими учнями всіх класів. Класні кімнати прикрашені святковими зимовими атрибутами, а у фойє облаштовані новорічні дерева, оздоблені сніжинками та витинанками, різними візерунками. Усе нагадує про прихід новорічних свят. Та найголовніше – саме в ці дні серця учнів як ніколи відкриті для добрих справ. Шкільний парламент традиційно навідується із солодкими гостинцями та смаколиками до діток, які виховуються в сиротинцях, щоб і їм подарувати частинку свого добра, хорошого настрою та віри у новорічні дива.

Богдана КЛЕКНЕР, фото Тетяна ПАНТЯ

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини