11:18 11.122017

У Хусті підбили мистецькі підсумки звітною виставкою «Митця Верховини»

Життя 2373

8 грудня в художній галереї народного творчого об`єднання “Митець Верховини”  відбулося відкриття звітної виставки. Експозиція давно вже стала традиційною та проводиться з метою підсумку творчих напрацювань митців за весь рік та презентації їхніх робіт на широкий загал.

DSC00128

“У цьогорічній експозиції представлено понад чотирьох десятків робіт двадцяти авторів на різну тематику і різних жанрів. Це і живопис, і графіка, і гобелен, ковка та вітражі. Всі роботи цікаві, з власним мистецьким почерком і стилем”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” голова творчого об’єднання «Митець Верховини» Валерій Дьордяк.

На відкриття виставки завітали колеги по мистецькому цеху, поціновувачі мистецтва та активні учасники арт-заходів міста над Тисою.

“Виставка живе доти, доки є глядач. Ця виставка, незважаючи на похмуру погоду, зібрала свою аудиторію, тож вона є живою та затребуваною”, – поділився враженнями відомий митець Сергій Галай.

До слова, на виставці була озвучена і цікава ініціатива місцевого фотомитця Василя Деяка – запровадити в Хусті премію імені відомого живописця, народного художника України Юрія Герца.

Діятиме звітна виставка протягом місяця, тож усі охочі мають можливість оглянути вишукані полотна представників творчого об’єднання і насолодитися подорожжю у світ мистецтва.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах