44365
19:58 9.112017

Учні ужгородських шкіл сьогодні долучилися до написання радіодиктанту національної єдності

Життя 2162

У Лінгвістичній гімназії імені Т.Г.Шевченка взяли участь у марафоні 26 школярів – це переважно дев’ятикласники, для яких, серед іншого, це можливість випробувати себе, перевірити знання перед державною підсумковою атестацією, яка теж проходитиме у формі диктанту.

P4250119

Крім того, виявили бажання писати радіодиктант кілька учнів 7-го класу та двоє вчителів. Переможців оголосять у грудні в ефірі «Українського радіо» та надішлють їм символічні призи – книги.

До речі, сьогодні після завершення засідання сесії міської ради журналісти вирішили перевірити на знання української мови й Ужгородського міського голову Богдана Андріїва і попросили написати під диктовку одне речення, усе фіксували на камеру. Результат – міський голова не зробив жодної помилки.

Нагадаємо, сьогодні, 9 листопада, у День української писемності та мови, вже традиційно в Україні провели радіодиктант національної єдності. Це сімнадцятий за ліком радіодиктант і цьогоріч він проходив під девізом «Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета», інформує Ужгородська міська рада.

P4250124

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах