42674
15:36 13.102017

В Ужгородській міській раді вшанували захисників України

Життя 2045

Сьогодні, у переддень Дня захисника Вітчизни, у великому залі Ужгородської міської ради відбулося зібрання, на якому вшанували тих, хто захищав і продовжує захищати цілісність і незалежність нашої держави.

13

Урочистості розпочали Державним Гімном України, після чого міський голова Богдан Андріїв привітав присутніх у залі учасників АТО з Ужгорода та Ужгородського району, бійців Нацгвардії та зонального відділу військової служби правопорядку зі святом. “Уже втретє на державному рівні ми відзначаємо це свято 14 жовтня, вшановуємо захисників нашої Вітчизни. Не випадково воно співпало із Покровою Пресвятої Богородиці – захисниці українського війська. Ми вдячні вам, наші воїни, за вірність присязі, за служіння Україні, її захист. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих Героїв. Бажаю всім захисникам, їх рідним та близьким злагоди та добра, міцного здоров’я, миру!”, – сказав, зокрема, Богдан Євстафійович.

Долучилися до привітань перший заступник голови Ужгородської райдержадміністрації Олександр Гарновді, військовий комісар Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату Сергій Зубач, заступник командира 4-го стрілецького батальйону військової частини 3002 Нацгвардії України Йосип Бак. Весь зал ушанував хвилиною мовчання пам’ять тих, хто загинув в антитерористичній операції на Сході країни. Бійцям, які героїчно боронили незалежність нашої держави на Сході, вручили високі нагороди: відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Нагороди вручали Богдан Андріїв, Олександр Гарновді та Сергій Зубач.

Також Ужгородський міський голова нагородив грамотами міської ради за зразкову військову дисципліну, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня захисника України Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату, Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку та 4 стрілецького батальйону військової частини 3002 Національної гвардії України. Насамкінець для військових прозвучало пісенне привітання від вихованки Ужгородської дитячої музичної школи №1 ім.Чайковського Юлії Райхель.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах