42521
11:27 11.102017

На Тячівщині відбувся традиційний інтелектуальний турнір

Життя 4002

Вчора, 10 жовтня, на базі Тячівського центру дитячої та юнацької творчості відбувся традиційний інтелектуальний турнір – правовий брейн-ринг серед учнів команд загальноосвітніх навчальних закладів Тячівщини. Його мета – розвиток правової культури дітей, підвищення рівня правових знань та умінь застосовування їх на практиці та виховання в учнів поваги до права в Україні.

1507707346_viber-image

Оцінювало змагання компетентне журі в складі якого були й представники Тячівської райдержадміністрації – перший заступник голови Тячівської райдержадміністрації Михайло Полажинець та начальник апарату Тячівської районної державної адміністрації Богдан Макусій.

Цьогоріч участь у змаганні взяло три команди:

– «Феміда», команда Буштинської ЗОШ (керівник Рущак В.В) ;

– «Юристи юрського періоду», команда Солотвинської ЗОШ №1 (керівник Тракслер К.Я.) ;

– «Праволюби», команда Нересницької ЗОШ (керівник Михайльо І.Є.).

Турнір складався із таких конкурсів, як – Основи знань – визнач галузь прав; Правознавча анаграма; Головний Закон України – знайди правильну відповідь; Про це слід знати – розшифруй абревіатуру; Юридична пантоміма; Хто я та Бліц-опитування, які містили питання, зміст яких стосувався основ правознавства, Конституції гетьмана Пилипа Орлика та сучасної Конституції України, Загальної декларації прав людини, Конвенції ООН про права дитини та питань для логічного мислення.

За підсумками наполегливої боротьби перемогу у брейн-ринзі здобула команда середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Буштина.

Друге місце посіла команда «Юристи юрського періоду» Солотвинської ЗОШ №1.

Третє місце виборола команда «Праволюби» Нересницької ЗОШ.

Також у номінації «Найкращий капітан» перемогу здобула Луїза Негре, Солотвинської ЗОШ №1.

Всіх учасників нагородили дипломами та правовою літературою. Варто відзначити, що всі учасники брейн-рингу проявили вміння командної гри, ентузіазм та високий рівень знань, повідолмляє Тячівська РДА.

1507707325_vapvaap

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах