42497
09:19 11.102017

В Ужгороді – делегація освітян з Латвії

Життя 2861

Освітня делегація із міста Єлгава перебуває у нашому місті для налагодження контактів та обміну досвідом між навчальними закладами України та Латвії.

P4170085

Зустріч відбулася в ужгородській школі №8, де керівники навчальних закладів та працівники управління освіти Латвії знайомилися з досвідом цього навчального закладу, оскільки він бере участь у дослідно-експериментальній роботі в контексті Концепції „Новаукраїнська школа” „Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної освіти”.

Богдан Андріїв привітав педагогів, подякував за можливість спілкування, переймання ужгородськими освітянами кращих практик цієї країни, яка входить до Європейського Союзу, побажав приємного перебування в нашому місті. Також Богдан Євстафійович висловив вдячність уряду цієї прибалтійської країни за підтримку нашої держави в умовах російської агресії, допомогу в лікуванні бійців АТО, а ще – переказав вітання міському голові Єлгави і запросив його відвідати Ужгород.

Латвійські педагоги уже побували також у Класичній гімназії, ліцеї «Лідер» – УЗОШ №20, НВК «Первоцвіт», їхню особливу зацікавленість викликав науково-педагогічний проект «Інтелект України».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака разом із американськими колегами консультуватимуть воїнів
13:22
Всі новини