42490
23:18 10.102017

Тячівці відзначили рік Японії в Україні. ФОТО

Життя 4098

«Японія очима дітей України» – під такою назвою сьогодні, 10 жовтня, у м. Тячеві на площі Поштовій відбулося районне свято-конкурс дитячого малюнка, присвячене року Японії в Україні. Захід влаштували з нагоди Всеукраїнського дня художника, який традиційно відзначається 8 жовтня.

DSCN2680

Першочергово було заплановано, що діти малюватимуть на асфальті, але примхлива погода змінила плани організаторів, тому учасникам конкурсу були виділені ватмани, на яких вони мали передати своє бачення теми. Незважаючи на холодну погоду, всі присутні мали чудовий настрій і весело провели час.

Відкрила свято голова профспілки, провідний методист районного методичного центру відділу культури Тячівської  РДА Олеся Сасин. Вона привітала всіх учасників заходу, побажала успіхів, натхнення та задоволення від творчості.

Відтак учні взялися за роботу. Для виконання завдання їм було виділено одну годину. У святі взяли участь учні й викладачі всіх дитячих шкіл мистецтв та самодіяльні художники.

Крім того, були оформлені виставки робіт вихованців дитячих шкіл мистецтв району та художника з Тячівщини Віктора Гуцула, якому напередодні виповнилося 60 років. Майстри пензля привітали ювіляра й висловили Віктору Михайловичу подяку від відділу культури за активну виставкову діяльність. А на завершення свята запрошені команди отримали подяки та подарунки від відділу культури Тячівської районної державної адміністрації.

 

Вероніка Мараморош

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Закарпатець посеред ночі увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку
13:40
Службова недбалість під час ремонту лікарні в Перечині, що обійшлась у понад 300 тис. грн: інженеру з технагляду повідомили про підозру
12:44
На території Чопської лікарні сталася пожежа
12:27
26-річний тернополянин за $4500 став «багатодітним» татусем трьох литовських дітей
12:11
Всі новини