4087
13:22 8.052016

Генконсул Словаччини і владика Мілан Шашік взялись за озеленення нашого краю. ФОТО

Життя 3675

indexДнями в Кам`яницькому лісництві Ужгородські лісівники приймали поважних гостей – Преосвященного владику Мілана Шашіка – правлячого єпископа Мукачівської греко – католицької єпархії, помічного владику Ніла (Лущака), о. Василя – директора реколекційного будинку імені Івана Павла ІІ в с.Анталовцях, генерального консула Словацької Республіки в Ужгороді Янку Буріанову й семінаристів.

Гості разом з директором лісгоспу, лісничим та майстрами Анталовецького лісництва побували на плантації новорічних ялинок, де висадили 100 саджанців ялиці білої, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

За словами директора ДП «Ужгородське ЛГ» Василя Кия, спільне озеленення в Ужгородському районі проводиться щорічно. Головна мета такої акції – пропаганда дбайливого ставлення до лісу як національного багатства, залучення громадськості до вирішення загальнодержавних завдань в сфері посилення екологічної, економічної та соціальної ролі лісів. 

Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Янка Буріанова подякувала керівництву лісгоспу за запрошення й можливість озеленити Закарпаття і висловила сподівання, що дерева, які вони посадили, приживуться. Також вона побажала, щоб Україна якомога швидше приєдналася до  європейської спільноти. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах