40452
20:22 15.092017

У Мукачеві відкривайся гурток «Юні кінологи». ФОТО

Життя 3640

Сьогодні, 15 вересня, у Мукачівському центрі позашкільної освіти відкрився гурток «Юні кінологи». На свято завітали дітки з більшості навчальних закладів міста, їхні батьки, викладачі центру, а також представники духівництва та освітяни.

_MG_0143

Захід розпочався з пісні-гімну закладу. Опісля дітвора розповіла цікаві вірші. Після чого вступне слово взяв директор Мукачівського центру позашкільної освіти – Олександр Талабішка!

«Ми раді вітати Вас у нашому мальовничому куточку Мукачева. Наш центр відкриває двері для всіх учнів мукачівських загальноосвітніх шкіл. Понад 60 гуртків відкривається зараз у наших школах. Окрім цього, я хочу сказати вперше в Україні у нашому Мукачівському центрі позашкільної освіти спільно з національною поліцією України, громадською організацією «Замкова стража» відкривається гурток «Юні конологи».

Ми думаємо, що ці перші кроки будуть успішними та будуть мати успіх! Вітаємо Вас на нашому святі», – зазначив директор Мукачівського центру позашкільної освіти.

Опісля виступив начальник кінологічної служби Головного управління національної поліції України полковника Лазаря Олександра Дьордьовича.

«Дозвольте привітати Вас з відкриттям нового навчального року. Слухаючи слова гімну центру уже можна буде додати, що діти будуть не лише пізнавати природу, світ, а також будуть на «ти» з нашими чотирилапими друзями- собаками. Мені приємно, що ми перші створюємо такий гурток спільно з управлінням освіти, молоді та спорту, центру позашкільної освіти та поліцією. Це дасть змогу популяризувати здоровий спосіб життя та імідж кінологічної служби!

Зауважимо, що цей напрямок обрали не випадково, адже працівники екоцентру провели опитування серед школярів, який новий гурток вони хотіли би відвідувати, саме виховання собак зайняло перше місце в опитуванні.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах